Referenties

Dhr. R.M.M. Hellingman

Werk wordt zorgvuldig uitgevoerd. Extra werkzaamheden worden in goed overleg tevens verricht. Uitgebreide specificatie was aan de factuur toegevoegd. .

Dhr. B.J. Plasmeijer

Brugman is zeer vakbekwaam en heeft zeer netjes en naar volle tevredenheid gewerkt.

Dhr. J a p Koot

We zijn super blij met het geleverde werk in ons nieuwe appartement in Alphen aan den Rijn alles ziet er super netjes uit .Een dikke tien voor al het geleverde werk!!!

Dhr. Niels De Gelder

We zijn super tevreden over het geleverde werk. Top!

Mevr. C Van den Bos

Prachtig resultaat, zeer zorgvuldig gedaan.

Dhr. J.H Reas

zeer prettig en goed vakmanschap, en zeer vertrouwd!!!!!!

Dhr. T. van Dijk

We zijn accuraat geholpen en men heeft meegedacht aan de beste oplossing voor een schuifwand aan de veranda van ons vakantiehuisje. De plaatsing werd afgestemd op de dagen dat het huisje niet verhuurd was. We zijn zeer tevreden hoe het er nu uitziet.

Mevr. S. Uitendaal

Helder onderbouwd advies tijdens het samenstellen van de offerte en goede communicatie tijdens de uitvoering. Nette mensen en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Alles wordt ook keurig netjes achtergelaten. Ons huis kan er weer jaren tegenaan!

Mevr. N den Hollander

Dankzij Stefan Brugman genieten wij ieder weekend weer van onze thuisbioscoop. De open haardschouw heeft hij namelijk vakkundig geschilderd met door hem geadviseerde speciale Mighty Brighty beamer verf. Het interieur van ons gehele huis is perfect geschilderd door deze echte vakmannen.

Mevr. C Van Veen

Heel erg net werk afgeleverd. Vlot met werken en super communicatie. De hele buurt vind het er ook super glanzend en zeer strak uitzien.

Dhr. JP Verslype

Zeer mooi werk geleverd. Hebben gezorgd dat waar nodig, zeer vlug, een andere aannemer tussenkwam om gebreken aan het huis te herstellen.

Dhr. M Dannenberg

Stefan Brugman heeft prachtig werk afgeleverd en ik ben erg tevreden over de flexibiliteit en klantvriendelijkheid!