Metaal- en betonconserveren

Wij behandelen verschillende metalen, om deze te beschermen en te verfraaien. Het is belangrijk om dit tijdig te doen, om zo corrosie tegen te gaan. Mocht het metaal toch al gecorrodeerd zijn, dan zorgen wij dat het staal gestraald of gereinigd wordt tot een bepaalde reinheidsgraad en beschermen wij het metaal met een roestwerend systeem. Als het demontabel is, behoort ook poedercoaten tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen het schilderwerk aan metsel-, pleisterwerk en beton. Vaak wordt beton geschilderd als verfraaiing en tegen vervuiling. Maar ook beton (afhankelijk van kwaliteit) dient beschermd te worden om het corroderen van de wapening te voorkomen. Wij behandelen het beton met een carbonatatieremmend systeem.
Wij controleren en vervangen tevens de dilatatie kitvoegen, en zorgen dat er hierdoor geen vocht in het beton kan dringen.