Ambachtelijk schilderwerk

Buitenwerk:

Vastgoed is een kostbaar bezit. Waarschijnlijk het kostbaarste bezit wat u heeft. En bezit houdt vaak zijn waarde, of krijgt meerwaarde door er goed voor te zorgen.
Graag verzorgen wij het buitenschilderwerk van uw pand of woning. Hierbij is het niet alleen een kwestie van verfraaien, maar ook van het beschermen van de gevelelementen van uw woning of pand. Wij verzorgen inspecties en beoordelen de staat van de ondergrond. Vervolgens pakken wij de gebreken eerst aan. Pas dan kunnen wij kwaliteit leveren. Door het leveren van deze kwaliteit is het mogelijk een langere periode tussen de schilderbeurten te houden. Door op het juiste moment uw pand te onderhouden kunt u vooral op lange termijn kostenefficiënt werken.
Uiteraard gebruiken wij alleen professionele producten, welke voldoen aan de huidige Europese VOC regelgeving, met als doel om luchtvervuiling tegen te gaan. De reductie van vluchtige organische stoffen moet de gezondheid van mens en dier en het milieu beschermen.

Wij denken verder dan alleen schilderwerk. Als wij bijvoorbeeld voor de dakgoot staan, controleren wij deze ook op mogelijke gebreken en lekkages. Wij kunnen de klant dan adviseren om de goot te laten vervangen. In samenwerking met verschillende specialisten, kan dit ook door ons uitgevoerd worden. Lees hier meer over bouwkundig onderhoud.


Binnenwerk:

Door onze jarenlange ervaring in het particuliere segment bieden wij schilderwerk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Voor het schilderen van hout maken wij in de meeste gevallen gebruik van spuitapparatuur. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden en is het resultaat beter.
Gepassioneerd als wij zijn, denken we graag mee met de wensen van de klant. Naast de uitvoerende werkzaamheden geven wij namelijk kleuradvies, bijpassend bij uw smaak, type woning en interieur. U kunt bij ons ook terecht voor het afwerken van uw complete interieur.